Együttműködési szerződés – Szlovákia

Aláírtuk az együttműködési szerződést szlovákiai partnerünkkel


Nemcsak dél és kelet, hanem északi irányban is lesz bevont Közép-európai partnerünk, ugyanis egy szlovákiai szervezetet is bevontunk a projekt-együttműködésbe.
Az INNONET n.o. civil szervezet fő profilja a szociális és humanitárius segítségnyújtás, a kulturális értékek védelme, az egészséges életmód és a testmozgás népszerűsítése, valamint az emberi szabadságjogok védelme. Kutatásokat, fejlesztéseket és elemzéseket végez az informatika területén, támogatja a természetvédelmet és a regionális fejlesztéseket. Gazdag tapasztalatokat szereztek kiemelten az ifjúság köreiben, illetve a helyi döntéshozással kapcsolatban. Azokban a közösségekben, amelyekben dolgoznak, elérték, hogy a közösségek tagjai aktívan vegyenek részt az ilyen tevékenységekben.
Az INNONET n.o. egyik fontos célja, hogy Szlovákiában egyfajta szellemi műhelyként hozzájáruljon a társadalmi változások és problémák kutatásához, azok kezeléséhez. Fontosnak tartják a határmenti együttműködések, a széleskörű partnerségek kialakítását, fenntartását, valamint a regionális együttműködésben rejlő lehetőségek kiaknázását.